Duurzame investeringen op de begraafplaats Ter Navolging in Scheveningen 

energy guards kiest bewust voor vier infraroodpanelen, 


IMG-0022.JPG

Begraafplaats Ter Navolging

Ter Navolging is de oudste en een van de weinige particuliere begraafplaatsen in Nederland. De begraafplaats is eigendom van de particuliere Stichting Ter Navolging te Den Haag. 

IMG-0021.JPG
IMG-0020.JPG

infraroodpanelen

Energy Guards denkt graag in oplossingen, zo ook op de Duinstraat bij het rustgevende begraafplaats Ter Navolging waar het niet mogelijk was om een cv-ketel te plaatsen omdat op deze eeuwenoude locatie geen leidingen aanwezig waren. 

 

Een warme omgeving creëren zonder befaamde radiator, iets van de toekomst zullen vele denken. Toch is het Energy Guards gelukt. De vier nieuwe infraroodpanelen stralen als nooit tevoren! Deze innovatieve panelen bieden een waardevol alternatief en werken op dezelfde wijze als de oudste warmtebron die wij kennen; onze eigen zon. 

 

De zon verwarmt de aarde, waardoor een aangename temperatuur ontstaat. Deze verwarming ontstaat pas als de zonnestralen worden opgevangen door de aarde. De zonnestralen verwarmen dus niet de lucht, maar de aarde. Doordat de aarde wordt verwarmd, stijgt ook de luchttemperatuur. 

 

Op dezelfde manier werkt infraroodverwarming, door de zon (infraroodpanelen) naar binnen te halen, verwarmt deze alleen de vloer, de mensen en andere objecten. Hierdoor ontstaat een prettig en comfortabel leefklimaat. 

 

Zo maken deze infrarood panelen de beroemde cv-ketel niet alleen overbodig, ook zijn ze erg duurzaam omdat er geen gas bij komt kijken. Combineer dit met zonnepanelen en de cirkel is rond. Kortom, Energy Guards lost het op!