LVS-8542_ BLACK.jpg

 Service & Onderhoud

Samen halen we alles eruit.

We accepteren dit jaar een beperkt aantal van onze bestaande klanten.
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang van ons een geheel vrijblijvend voorstel.

 

Waarom is Energy Guards SERVICE & ONDERHOUD uniek?

Bij de toepassingen van nieuwe technieken zoals zonnepanelen, (hybride) warmtepompen en zonneboilers wordt het steeds belangrijker dat wij continue checken of uw systemen goed werken en veilig zijn.

 
SERVICE+EN+ONDERHOUD+ENERGYGUARDS.jpg

ONDERHOUD

Met een Energy Guards abonnement zorgen wij voor jaarlijks onderhoud van de installatie. Zo is er minder kans op een vervelende storing, gaat de installatie langer mee en blijft deze optimaal én veilig werken.

& SERVICE 

Naast het jaarlijkse onderhoud bieden wij een nieuwe service aan. COEPower is de naam. De App analyseert meterstanden. Op basis van deze meterstanden kan worden gesignaleerd in hoeverre de geïnstalleerde apparaten al dan niet goed functioneren. Als er iets niet goed werkt of indien het energieverbruik afwijkt van de verwachting, dan komt een Guard langs om een storing te verhelpen of een instelling te verbeteren.Om gebruik te kunnen maken van onze nieuwe service dient u in het bezit te zijn van een uit te kunnen lezen digitale meter. Heeft u geen digitale meter dan kunnen wij er één voor u aanvragen.