Uitnodiging Utopie.jpg
logo-vrijplaats.png
6_hoekpand_horinzontaal.jpg

uitnodiging

Graag nodigen wij u uit voor onze allereerste bijeenkomst op een bijzondere plek in Den Haag. 

U bent begonnen aan uw eigen energietransitie. Mogelijk heeft u uw huis geïsoleerd, heeft u zonnepanelen geplaatst of heeft u gekozen voor een warmtepomp. Wij zijn er trots op dat wij dit werk hebben mogen uitvoeren. De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat ons werk nog niet af is ‘als onze bus de straat uitrijdt’.

Steeds vaker krijgen wij de vraag in hoeverre de installatie naar behoren functioneert. Als antwoord op deze vraag introduceren wij een volledig IT-gedreven servicedienst.

Onze nieuwe COEPower applicatie geeft inzicht in uw energieverbruik en in de werking van uw apparaten. De applicatie zal u waarschuwen als er iets niet goed werkt of indien het energieverbruik afwijkt van de verwachting. Een mogelijke storing kan eenvoudig worden gemeld, waarna één van onze ‘Guards’ langs komt om het probleem te verhelpen. COEPower is het kompas waarop u samen met Energy Guards uw koers verder kunt uitzetten.

Bent u nieuwsgierig en wilt u gebruik maken van onze nieuwe service? U bent van harte welkom op dinsdag 16 oktober vanaf 19:30 uur.

LOKATIE : Utopie

ADRES   : Waldeck Pyrmontkade 116 te Den Haag

Aangezien de lokatie geschikt is voor ongeveer 65 mensen, vernemen wij graag of u al dan niet komt.

U kunt ons natuurlijk ook even bellen.

PROGRAMMA

20:00 uur 

Welkomstwoord Gerrit-Jan Konink, Energy Guards verduurzamingsbedrijf.

20:20 uur 

Gastspreker Jeroen de Haas. Voormalig CEO van Eneco praat vrijuit over de impact van de energietransitie op de bewoners van Den Haag.

20:40 uur 

Patrick Teunissen, Energy Guards COEPower  

Hoe Energy Guards door data gedreven over langere tijd diensten aanbiedt.