IMG_0951.JPG
 

verduurzamen?

 

 
 
 
 

Uw pand verduurzamen?

Dat kan, dat is ons werk. Wij bieden energiebesparende oplossingen aan. 

Van zonnepanelen tot dubbelglas, een groen dak, warmtepompen tot en met de kleine bespaartips.


Het klimaat verandert, dat is zeker. Uit onderzoek blijkt dat het de afgelopen 130 jaar wereldwijd gemiddeld 0,9°C warmer is geworden. De verwachting is dat de temperatuur nog verder zal oplopen. Hoe warm het gaat worden, is naast de invloed van natuurlijke factoren, mede afhankelijk van ‘ons’ gedrag. 

Door bewuster om te gaan met het gas- en stroomverbruik, innovatieve oplossingen te stimuleren en het omarmen van hernieuwbare energie kunnen wij een bijdrage leveren aan het tegengaan van een verdere opwarming van onze aarde.

Energy Guards verduurzaamt woningen. Dit doen wij door vloeren en daken te isoleren, (monumentaal) dubbel glas te plaatsen en het installeren van zonnepanelen en warmtepompen. Aan de hand van de energie jaarafrekening proberen wij bewoners een eerlijk advies te geven. Niet elke (woon)situatie is hetzelfde. Waar de een baat heeft bij bijvoorbeeld een warmtepomp, kan voor de ander LED verlichting een goede oplossing zijn. Wij zijn trots op het feit dat wij naast dit advies het werk zelf uitvoeren.

Het plezier in het werk, de humor en de wil het werk goed te doen zijn belangrijke onderdelen van onze koers. Dat wij hierdoor dagelijks een bijdrage kunnen leveren aan de CO2 reductie van de straat, wijk en stad maakt ons werk bijzonder.


Telefoon

070 310 63 03

 

email

Info@energyguards.nl

 

Locatie

Duinweg 17
2585 JT Den Haag
 

Zonnepanelen

Zonnepanelen leveren duurzame energie rechtstreeks aan uw meter, waarbij elk opgewekt kilowattuur (kWh) wordt gesaldeerd met uw verbruik. Zo wordt u minder afhankelijk van uw leverancier en bespaart u direct op uw energiekosten. Door tientallen woningen te hebben voorzien van zonnepanelen hebben wij een zeer ruime ervaring opgedaan. Door deze ervaring worden wij regelmatig gevraagd door grotere partijen om bij ingewikkelde situaties te ondersteunen en op lastige daken zonnepanelen te plaatsen. 

LEES MEER

Groen dak en dakisolatie

Koele zomers, warme winters en besparen in elk seizoen. Een groen dak kan tot 30 graden koeler zijn dan een plat bitumen (zwart) dak. Het vermindert de behoefte aan airconditioning en geeft een merkbaar verschil in temperatuur in de ruimtes direct onder het groen. In de winter is het effect omgekeerd en houdt het groene dak de warmte binnen. Er wordt bespaard op gas terwijl de ruimte warmer aanvoelt. Een groen dak draagt ook bij aan een betere luchtkwaliteit door de opname van fijnstof en CO2.

LEES MEER

Glasisolatie

Dubbel glas isoleert. U bespaart op het gasverbruik en de ruimte zal warmer aanvoelen. Ook vermindert glasisolatie geluidsoverlast en verhoogt het de inbraakveiligheid. Monumentaal dubbel glas wordt gekenmerkt door een zeer kleine spouw, waardoor de opbouw dunner is dan ‘normaal’ dubbel glas. Dit maakt het mogelijk om in een bestaand venster te werken. Een unieke oplossing en ook nog eens duurzaam! Door de klassieke stopverf te vervangen met door speciale stoppasta komen er geen glaslatten aan te pas. Zo blijft de karakteristieke uitstraling en het authentieke gevelaanzicht van uw pand gewaarborgd.

LEES MEER

Vloerisolatie

Vloerisolatie houdt de warmte vast in uw woning en zorgt ervoor dat de koude lucht in de kruipruimte blijft. Omdat de kruipruimte vaak vochtig is gaat hier warmte aan verloren. Het isolatiemateriaal bestaat uit een hoogwaardige meerlaagse isolatiefolie. De unieke isolatiewerking geschiedt op basis van thermische reflectie. Thermische reflectie is het vermogen om stralingsenergie eenvoudig te weerkaatsen naar de woonkamer. Er wordt ook wel eens gesproken over een passieve vloerverwarming, aangezien de vloertemperatuur gemiddeld stijgt met 3 graden. Doordat het systeem volledig aansluit op de onderkant van de vloer kunnen er geen koudebruggen ontstaan.

LEES MEER

De Elga warmtepomp

De Elga hybride warmtepomp, een slimme modulerende warmtepomp die samenwerkt met een (bestaande) gasketel of stadsverwarming. Bovendien kan de Elga naast verwarmen in de winter de woning in de zomer koelen. De Elga zorgt met haar aantrekkelijke terugverdientijd voor een opmars van de energiezuinige woning! De Elga warmtepomp onttrekt warmte uit de lucht. Met een soort koelkastmotor wordt deze warmte opgewaardeerd tot een bruikbare temperatuur. Met weinig stroom krijg je veel warmte. En als die stroom van de zon of de wind komt, is je verwarming heel duurzaam. In 2016 zijn zo’n 150.000 Nederlandse huizen voorzien van een warmtepomp en dit aantal groeit.

LEES MEER

Bespaar tips

Met een kleine eenvoudige ingreep kunt u al een eerste stap zetten wat betreft het verduurzamen van uw woning. Denk hierbij aan: kierdichting, Led verlichting, het isoleren van cv leidingen en het uitzetten van huishoudelijke apparaten.

LEES MEER

contact 

Energy Guards is begonnen als een vriendenclub waarbij wij sinds onze oprichting in 2013 maar één doel kennen : woningen verduurzamen. Wij geven advies met verstand van zaken, wij zijn trots op het feit dat we het werk zelf uitvoeren en we hebben een enorme drang om klanten tevreden te stellen. 

Met 10 medewerkers werken we elke dag keihard om onze klanten verder te helpen met de verduurzaming van hun woning. Aan de hand van de energie jaarrekening proberen wij bewoners een eerlijk advies te geven. Niet elke (woon)situatie is hetzelfde. Waar de een baat heeft bij bijvoorbeeld een warmtepomp en zonnepanelen, kan voor een ander LED verlichting een goede oplossing zijn.  

 

TELEFOON

070 310 63 03

EMAIL

Info@energyguards.nl

LOCATIE

Duinweg 17
2585 JT Den Haag


Terugbelverzoek

Door onderstaand formulier in te vullen bellen wij u terug op een voor u geschikt moment.